Casa Amanet Ploiesti - Informatii Utile

Afla Informatii Utile care sa te ajute in alegerea celor mai intelepte decizii privind amanetarea bunurilor dumneavoastra.

În cazul în care aveți nevoie urgentă de o anumită sumă de bani, un împrumut prin amanetare este soluția perfectă. Împrumuturile prin amanetare se bazează doar pe garanția din aur oferită de dumneavoastră, fără a implica un program fix de plăți, o dobândă ce se poate majora sau penalități în cazul neachitării totale a împrumutului. În situația în care nu aveți posibilitatea de a plăti împrumutul, puteți opta să îl achitați renunțând la garanția dumneavoastră colaterală.

Singurul document necesar pentru efectuarea unui împrumut prin amanetare este un act de identitate valabil.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a achita împrumutul în totalitate la data scadenței sale, puteți solicita o prelungire a acestuia. Pentru a obține prelungirea va trebui doar să achitați o parte din dobânda datorată.

În situația în care nu puteți plăti împrumutul în totalitate la data scadenței sale, puteți obține o reînnoire. Prin reînnoire achitați dobânda pentru împrumut în totalitate și vi se deschide un alt împrumut. Suma împrumutată cât și rata dobânzii rămân aceleași, singurul element care se schimbă fiind data scadentă pentru întreaga durată a împrumutului.

Specialiștii noștri testează proprietățile bijuteriilor aduse spre a fi amanetate pentru a se asigura că acestea sunt autentice.

Bijuteriile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță până când împrumutul va fi achitat integral. Noi ne asumăm răspunderea pentru toate obiectele aur care se află în grija noastră. Agentia Maxi Credit este dotată cu sisteme de securitate pentru a proteja obiectele aur pe care le au în păstrare.

Desigur, puteţi restitui împrumutul oricând înainte de termen, caz în care veți beneficia de o reducere a costurilor totale.

Contractul poate fi prelungit înainte sau după maxim 60 zile de la data scadentă, având obligația de a achita, la data prelungirii, comisionul aferent perioadei contractuale.

Contractul poate fi achitat numai de către titular sau de către împuternicitul desemnat de acesta in contract. Prelungirea poate fi efectuată de către orice persoana care vine să achite comisionul aferent.

Ai nevoie urgenta de bani? MAXI-CREDIT iti da bani pe loc!

NOU IN PLOIESTI! Credit rapid si sigur in amanet! Pentru detalii si contact: 0725 280 888

shadow