Amanet Diamante

Amanet Diamante Ploiesti

Amanet Maxi Credit Ploiesti

Amanet Diamante! Primim în amanet bijuterii din aur si argint cu diamante. Experții noștri sunt gata să evalueze și să prețuiască diamantele și bijuteriile dvs.

comision de la 0,5%

Amanet Diamante Ploiești

Folosirea bijuteriilor cu diamante ca garanție pentru un împrumut este o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a obține numerarul de care aveți nevoie. Cu ani de experiență, am ajutat sute de clienți să-și folosească bijuteriile cu diamante ca garanție pentru un împrumut de amanet. Experții nostrii gemologi sunt gata să evalueze și să prețuiască diamantele și bijuteriile dvs.

Cu obtinerea unui imprumut vă puteti permite să vă satisfaceți nevoile financiare pe termen scurt fără a fi nevoie să vă vindeți bijuteriile valoroase. Maxi Credit Amanet oferă clienților noștri o modalitate sigură, fără stres și discretă de a primi numerar pentru diamante. Oferim depozitare sigură și securizată a obiectelor dvs. de valoare cu monitorizare și supraveghere 24 de ore pe zi. Acceptăm toate bijuteriile cu diamante, inclusiv inele de logodnă cu diamante, verighete cu diamante, coliere cu diamante, brățări, cercei și multe altele.

Ai nevoie urgenta de bani?

MAXI-CREDIT iti da bani pe loc!

Credit rapid si sigur in amanet!

Casa Amanet Ploiești

0725 280 888 / 0735 280 888