Amanet Genti de lux

Amanet Diamante Ploiesti

Amanet Maxi Credit Ploiesti

Primim în amanet genti de la firme consacrate, genti de lux in stare perfecta. Amanetam genti Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent, Valentino, Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Fendi, Michael Kors, Furla, Philipp Plein si altele.

comision de la 0,5%

Amanet Genți de Lux Ploiești

Doriti sa vindeti sau sa va amanetati gentile de lux pe care le aveti? Maxi Credit Amanet este Solutia Ideala. Dupa ce va oferim o evaluare si stabilim valoarea imprumutului, primiti banii de care aveti nevoie instant. Dupa ce suma imprumutata va fi inapoiata catre noi, va returnam geanta in exact aceiasi stare in care am primit-o. Acceptam doar branduri autentice precum: Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent, Valentino, Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Fendi, Michael Kors, Furla, Philipp Plein si altele.

Cum evaluam gentile: Dorim sa ne asiguram de autenticitatea gentilor de lux, asa ca punem pret pe detalii pe care profesionistii nostrii le cunosc si se uita intotdeauna cand le evalueaza. Calitatea materialelor: Gentile de lux sunt realizate de obicei din piele. Cusaturi: Acestea trebuie sa fie foarte bine facute si calitative. Fermoar: Trebuie sa fie functioneze perfect, fara niciun defect. Eticheta: Trebuie sa fie cusute si sa se potriveasca numarul de pe aceasta cu numarul de pe cardul de autenticitate. Starea gentii: Daca starea gentii este una foarte buna, pretul oferit de catre noi va fi pe masura

Ai nevoie urgenta de bani?

MAXI-CREDIT iti da bani pe loc!

Credit rapid si sigur in amanet!

Casa Amanet Ploiești

0725 280 888 / 0735 280 888